Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

So you think you can dance flyttas efter tittarflopp

Publicerad: 28 April 2008, 13:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:51

So you think you can dance, Kanal 5s tilltänkta flaggskepp under våren, flyttas från klockan 20.00 till 19.00 på torsdagarna. Klockan 20.00 lägger Kanal 5 i stället in Sanningens ögonblick, som fortsättningsvis ska sändas på både söndagar och torsdagar.


Cheferna på Kanal 5 var tydliga med att So you think you can dance skulle bli den stora riksangelägenhet som Kanal 5 har saknat sedan Big Brother.

- Det här är ett av vårens viktigaste och största program för oss, sa Lars Beckung, programchef på Kanal 5, till Dagens Media, inför programstarten i slutet av mars.

Men den skandinaviska versionen av det amerikanska storformatet har floppat. I torsdags följde bara 175.000 tittare programmet.

- So you think you can dance har inte levt upp till de förväntningar vi hade. Men programmet har varit starkt i unga kvinnor. Och 19.00 är unga kvinnor-tid, säger Dan Panas, presschef på Kanal 5.

Nu flyttas So you think you can dance till klockan 19.00 på torsdagar. På primetime-tiden 20.00 lägger Kanal 5 in tittarframgången Sanningens ögonblick.

- Sanningens ögonblick dubblar upp och ska i fortsättningen visas på både söndagar och torsdagar, säger Dan Panas.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.