Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Snabbanalys

Snabbanalys: Vägen till Kvällsstundens framgång

Publicerad: 5 December 2019, 12:54

”En änka ringde och berättade att hennes man bett henne att lägga senaste numret av Kvällsstunden i kistan när han dog så att han hade något att läsa på vägen”, berättar Kvällsstundens vd Ewa Wärmlöf Helmrich.

Sveriges kanske mest otidsenliga tidning Kvällsstunden går som tåget – även om det bromsat in något på senare tid. Senioranalytikern Lars Herlin analyserar framgångsfaktorerna bakom den i stort sett annonsfria tidningen och beskriver ✓ innehållet ✓ ekonomin ✓ läsarkontakten.


Ämnen i artikeln:

Kvällsstunden

Veckotidningen Kvällsstunden har i 81 år med stor förtjänst erbjudit förströelseläsning i ett koncept som inte nämnvärt ändrats genom åren. Kvällsstunden, i sin framgångsrika otidsenlighet, är nog helt unik i

Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Kvällsstunden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.