Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Skugge till Flinkenbergs Chic

Publicerad: 21 Maj 2008, 07:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:48

Linda Skugge får en egen debattsida i Charlotta Flinkenbergs nya tidning Chic. "Lindas röst blir en motvikt till all shopping", säger Charlotta Flinkenberg.


Linda Skugge ska skriva debattinlägg om aktuella samhällsfenomen i varje nummer av Chic. Ämnena väljs i samråd med Chic-redaktionen.

- Linda Skugge är bäst i Sverige på den här typen av ämnen och hon väcker alltid starka känslor. Den här typen av debattsida behövs i Chic som en motvikt till det shopping- och konsumtionsinriktade innehållet i resten av tidningen, säger Charlotta Flinkenberg.

Charlotta Flinkenberg har diskuterat ett samarbete med Linda Skugge sedan i vintras. Hon tror inte att Linda Skugges avhopp som krönikör i Expressen har någon betydelse för Chic.

- Chics läsare är inte kvällstidningsläsare i första hand, utom möjligen på nätet. De har en annan relation till Linda Skugge, bland annat som författare.

Första numret av Chic kommer den 17 juni. Enligt Charlotta Flinkenberg har annonsförsäljningen gått över förväntan. men hon är nervös för hur tidningen ska tas emot.

- Det är en sak att sitta på redaktionen och göra en tidning, men det blir en helt annat sak att släppa den och få höra alla åsikter om den.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.