Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Skistar köper Fjällmedia - får kontroll över all liftreklam

Publicerad: 20 Augusti 2008, 09:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Skistar lägger beslag på Fjällmedia - och tar därmed över rättigheterna till all liftreklam i Sverige. Bolaget ska nu bygga upp en försäljningsavdelning som ska jobba mot mediebyråer och annonsörer.


Skistar ska i fortsättningen även erbjuda reklamplats i fjällvärden på utomhustavlor, i print och genom bolagets egna tv-kanaler.

Tidigare har Skistars reklam- och medieförsäljningen skötts i liten skala. I samband med köpet av Fjällmedia växlar Skistar upp.

- Vi ser att det här området växer. Därför har vi byggt upp en försäljningsorganisation som ska jobba med ren reklamförsäljning och med partnerskap, säger Mathias Lindström marknads- och försäljningschef på Skistar.

Han fortsätter:

- I samband med det bestämde vi oss för att vi ville ha kontroll över alla mediekanaler och liftreklamen var det enda som vi inte vi hade kontroll över. Genom förvärvet av Fjällmedia har vi nu hundra procents kontroll över alla ytor.

Skistar ska bygga en försäljningsavdelning bestående av tre personer. Två säljare är redan rekryterade. Dessutom söker bolaget en operativ säljchef.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.