Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Ska firas ordentligt"

Publicerad: 4 Juni 2012, 12:26
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:20

För sjätte året i rad belönas en Berghsstudent som stuckit ut lite extra under året med ett stipendium.


Ämnen i artikeln:

Sveriges AnnonsörerBerghs

Bakom stipendiet står Sveriges Annonsörer.

– Vi vill lyfta fram och belöna en student som dels har haft en stark personlig utveckling under året, och dels har visat på bra resultat i skolarbetet, säger Elisabeth Thörnsten, kommunikationschef på Sveriges Annonsörer.

Årets stipendium på 5 000 kronor gick till den nu färdigutbildade marknadskommunikatören Lisa Hall.

Vad betyder vinsten för dig?

– Väldigt mycket! Jag ser det som ett sorts kvitto på att jag valt rätt väg. Under året på Berghs har jag hela tiden försökt väva in gamla kunskaper från universitetet för att få en sorts akademisk förankring i mitt arbete. För mig har detta gett ett extra mått av trovärdighet till mina påståenden som jag upplevt har uppskattats av både kunder och kurskamrater. Vinsten tycker jag bekräftar att jag varit rätt ute, säger Lisa Hall.

Vad ska du använda pengarna till?

– Efter sex år är jag äntligen klar med mina studier. Detta måste firas med en ordentlig examensfest och då kommer prispengarna väl till hands.

Vilket är ditt drömjobb?

– Just nu är drömmen för mig att få jobba som planner på en medelstor byrå med många utmanande kunder. Att få ansvara för det strategiska arbetet är något jag verkligen ser fram emot att få göra.

Motivering 2012 års stipendiat

"Sveriges annonsörers stipendium går till en student i Marknadskommunikationsklassen som under året växt, utvecklats och blommat.

Den här studenten har gjort det. Den här studenten kom in på en stabil grund och har under året vågat ge sig ut på svag is över djupt vatten.

Den här studenten har ögon, öron och tentakler åt alla håll. Till nytta för sig själv och för alla i omgivningen som får ta del av omtanke, värme, klokhet och finurlig humor.

Den här studenten har en ”varför inte-mentalitet” som kommer att ta henne långt fram, men säkerligen inte tillbaka till universitet. Nu vet du ju att det är så mycket bättre i verkligheten!

Grattis till en härlig förflyttning. Grattis till Lisa Hall!”

Matilda Niang

Ämnen i artikeln:

Sveriges AnnonsörerBerghs

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.