Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

SJ-utmanaren MTR rekryterar från Jernhusen

Publicerad: 27 april 2015, 06:29
Uppdaterad: 17 maj 2016, 07:13

Efter att ha jobbat på Jernhusen kliver Erik Pauldin in på MTR, för att bidra till nya affärsmöjligheter.


MTR rekryterar Erik Pauldin som public affairs-ansvarig. Närmast kommer han från fastighetsbolaget Jernhusen där han har haft en liknande roll sedan 2011.

– MTR är ett expansivt bolag som driver viktiga samhällsfunktioner som Stockholms tunnelbana och, via MTR Express, en ny snabbtågslinje mellan Stockholm och Göteborg. Jag ser fram emot att kunna bidra med mina erfarenheter för att stärka förtroendet hos både allmänhet och beslutsfattare, säger Erik Pauldin i ett pressmeddelande.

Åsa Elm, kommunikationschef på MTR, säger i ett pressmeddelande att rekryteringen av Erik Pauldin handlar om att kunna fortsätta med koncernens utveckling.

– Nu förstärker vi resurserna för att kunna bidra till utvecklingen. Erik har en gedigen PA-bakgrund och har arbetat med liknande frågor. Vi är övertygade om att Erik kan bidra mycket till vår roll i samhällsdebatten och till nya affärsmöjligheter, säger Åsa Elm i ett pressmeddelande.

MTR-koncernen har bas i Hongkong och har idag tågtrafik i Asien, Australien och Europa. Sedan 2009 ansvarar bolaget för drift och underhåll av tunnelbanan i Stockholm.

LÄS OCKSÅ:

 

 

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev