Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag18.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Silbersky tar över SJ

Publicerad: 14 Februari 2013, 07:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:56

Thomas Silbersky blir marknads- och försäljningsdirektör på SJ. Han kommer närmast från Arla.


Ämnen i artikeln:

SJArla

Thomas Silbersky är idag marknads- och försäljningsdirektör för Arla Foods juicedivision. Men vid halvårsskiftet blir alltså SJ hans nya arbetsgivare.

– Det känns fantastiskt bra. Det känns som ett stort privilegium att få ta hand om en av de svenska nationalklenoderna. Det är ju trots allt en produkt som verkligen påverkar folks vardag, så det känns otroligt inspirerande, säger Thomas Silbersky till dagensmedia.se.

Tåget har haft några tuffa år med förseningar och inställda avgångar, vilket har lett till en hel del negativa skriverier.

– Det är absolut en utmaning. Jag kommer att sitta i koncernledningen och vara med och försöka lösa problemen. Men en stor del är också att kunna förklara vad som händer och varför, och att diskutera tågets punktlighet i förhållande till andra transportmedel.

– Men det jag tycker är viktigast är att hålla fokus på att tåget är det mest miljövänliga transportmedlet om man inte vill cykla eller gå.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SJArla

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.