Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

SF Anytime väljer byrå

Publicerad: 19 Januari 2007, 09:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:13

Streamingtjänsten SF Anytime har valt reklambyrån Hallberg Torstensson till att sköta deras kommunikation. De ligger redan i startgroparna för en webbkampanj.


SF Anytime är en tjänst som möjliggör streaming av spelfilmer via bredband direkt till en dator.

- Det är en väldigt spännande kund eftersom produkten är så pass ny. Bara att identifiera målgruppen är i sig ett spännande uppdrag, säger Johan Windahl, kundansvarig projektledare på Hallberg Torstensson.

Han säger att en person som ingår i målgruppen givetvis måste vara filmintresserad, men även vara någorlunda tekniskt sinnad och inte vara rädd för att köpa något på internet.

- När man väl en gång använt produkten så är det väldigt lätt att använda den igen. Det är ett väldigt smidigt sätt att få hem en film utan att behöva gå till videobutiken.

Tjänsten kommer primärt att marknadsföras via webben. Med en bannerkampanj kommer SF Anytime att visa upp trailers från aktuella filmer för att öka suget efter filmerna.

- Vi vill ha marknadsföringen på webben för att vara så nära produkten som möjligt.

Han säger att målet är att visa upp produkten direkt i kampanjen i så stor utsträckning som möjligt snarare än att förklara produktnytta.

Erik U:son Dahlström

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.