Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Settman: "Otroligt rolig utmaning"

Publicerad: 15 Oktober 2012, 06:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:08

Anna Settman berättar om den nya tjänsten som chef för MTG:s nordiska betal-tv-verksamhet.


Ämnen i artikeln:

MTGAnna SettmanViasat

I dag stod det klart att Anna Settman blir chef för MTG:s nordiska betal-tv-verksamhet, vilket omfattar Viasats betal-tv-kanaler, satellitplattform samt Viaplay.

– Det är lite av en ny tjänst. Det finns en strukturomvandling i all media, även för rörlig sådan och då är det bra att lägga ihop satellitplattformen och Viaplay i samma område, säger Anna Settman till dagensmedia.se.

Anna Settman lämnade i våras Aftonbladet, där hon haft en rad chefspositioner och varit med och drivit den digitala utvecklingen.

– Jag har nytta av min tid på Aftonbladet. Jag har jobbat länge i ett bolag som har genomgått en stark förändring och där finns det en stor likhet med Viasat. Sedan tar jag med mig en kunskap för kunden och kundens beteende, säger hon, och fortsätter:

– Det finns stora likheter trots att det handlar om två olika arenor. Det handlar om en transformation utifrån en stark ledande position.

Vad har du för planer för den nya tjänsten?

– Det är att fokusera på förändringen på marknaden och vara med och driva utvecklingen. Jag ska se hur vi kan bibehålla och utveckla nya affärer. Det är en otroligt rolig utmaning.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTGAnna SettmanViasat

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.