Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

SEO Logik-grundare startar lesbiskt community

Publicerad: 15 Augusti 2008, 11:14
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:43

Det svenska sökmotoroptimeringsföretaget SEO Logik köptes av Notabene och blev Guava. Nu lämnar Hans Sandblom, en av SEO Logiks grundare, företaget för att istället starta den lesbiska communityn Flator.se.


Domänen Flator.se är registrerat på Hans Sandblom men han berättar att initiativet till sajten kom från hans fru, som också står som ägare till företaget.

- Hon vaknade mitt i natten med idén och först tyckte jag att den var rätt galen. Men ju mer jag funderade, desto vettigare framstod den. Det finns idag ingen renodlad community för lesbiska, säger Hans Sandblom.

Flator.se startar i slutet av augusti och alla funktioner ska vara gratis. Intäkterna ska komma från annonsering.

- Det här är en köpstark grupp som har saknat en egen mötesplats. Därför tror vi att Flator.se kommer bli mycket intressant för annonsörer.

Vad för slags innehåll ska ni ha på sajten?

- Det blir ett renodlat community som inte kommer att innehålla något pornografiskt över huvudtaget. Det är kort och gott ett mötesrum och en samtalsplats för lesbiska.

Han berättar att det finns planer att starta fler communitys.

- Vi vill skapa en ny sorts community för ungdomar och barn, fast med utökade kontrollfunktioner för föräldrar. Det är fortfarande lite tidigt att prata om det dock.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.