Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Sector Alarm tar in reklambyrå

Publicerad: 8 April 2008, 05:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

Larmföretaget Sector Alarm har efter en pitch valt att jobba med reklambyrån Shout. Hädanefter ska kundnytta genomsyra kommunikationen.


Tre byråer, utöver Shout, ingick i pitchen där både svenska och danska byråer deltog. Sector Alarm jobbade inte med någon reklambyrå tidigare. Företaget står inför en expansion i Europa och kände därför behov av en reklambyrå.

- Shout var lyhörda och de förstod var vi var och vad vi vill göra. De kom snabbt och konkret tillbaka med hur vi skulle genomföra processen, säger Johan Rosenqvist, marknadschef på Sctor Alarm.

- Det blir en tydlig förändring i sättet att uttrycka oss. I branschen är det vanligt att kommunicera hårdvara och pris, men vi vill ta positionen som den som kommunicerar den ökade känslan av trygghet med att ha ett bostadslarm.

Till hösten ska de första resultaten av Shouts arbete synas då Sctor Alarm går ut med en kampanj i bland annat print.

- Vi vill ta en tydligare position på marknaden och bli bättre på att lyfta fram våra unika egenskaper gentemot konkurrenterna.

Sector Alarm är ett norskt företag som har funnits i Sverige sedan 2000. Företaget riktar sig enbart till privathushåll.

Arbetsgruppen på Shout består av Joakim Hökegård, strategisk projektledare; Petter Starnäs, operativ projektledare: Sara Tempte, ad; Peter Roane, copy; samt Irene Näsvall, originalare.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.