Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag18.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

SEBs presschef blir vd på Geelmuyden Kiese

Publicerad: 24 April 2002, 08:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:16

Boo Ehlin blir vd på Geelmuyden Kiese efter sommaren. Han lämnar jobbet som presschef på SEB och ser sitt nya uppdrag bestå i att bland annat göra Geelmuyden Kiese mer synligt.


- De ska inte ske några revolutionerande förändringar när jag börjar. Men jag tycker att företaget kan bli mer synligt och vill öka kännedomen om Geelmuyden Kiese och dess anställda, säger Boo Ehlin.

Från jobbet som presschef tar Boo Ehlin med sig erfarenheten av att hantera kommunikationen för ett börsnoterat företag. Han tror att kunskapen som kommit av att arbeta med bland annat SEBs uppköp av verksamheter i Baltikum och Tyskland samt försöket till en fusion med Föreningssparbanken blir värdefull i det nya jobbet.

- Jag har varit med och byggt upp SEBs kommunikationsstrategi och vet vad, i alla fall vissa, företag vill ha. Dessutom har jag lång erfarenhet av journalistiken och kommunikationsbranschen och tror att jag kan bidra med en hel del, säger Boo Ehlin.

Boo Ehlin ersätter Lena Josefsson som går till egen verksamhet.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.