Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Scream rekryterar sex personer

Publicerad: 29 Januari 2009, 05:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:23

Mediebyrån Scream fortsätter att anställa. "Är det någon gång man ska gasa så är det nu", säger Ragnar Tingström, delägare i byrån.


Slutet på 2008 och början på 2009 har för många byråer i mediebranschen betytt anställningsstopp och i värsta fall varsel och uppsägningar. Mediebyrån Scream vill istället gasa sig ur krisen.

- Många tar lågkonjunkturen som ursäkt för att göra ett dåligt jobb eller att misslyckas. Vi tycker tvärtom, är det någon gång man ska gasa så är det nu. Många av våra kunder gör så och det ska vi göra med, säger Ragnar Tingström.

Scream har nyligen plockat in tre stora detaljistkunder, bland annat Hemmabutikerna. Byrån har därför rekryterat fyra personer och letar efter två till. Totalt är man nu 25 anställda i Stockholm, fem i Göteborg och fem i Malmö.

Scream startades av personer med erfarenhet från större nätverksbyråer. Vd:n Daniel Berg, till exempel, hade tidigare samma post på IPG-ägda Initiative Universal. Ragnar Tingström var tidigare säljchef och affärsutvecklar på MTG. Han menar att det är större fokus på kunden på en mindre byrå. Dessutom får man styra och ställa själv.

- Vi gör inga stora vinster men har tjänat pengar från dag ett. Vi har inget moderbolag som ska ha licenspengar eller nätverk som lägger kunder i knät på oss. Jag ser positivt på 2009.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.