måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Schyffert ochBatra i Tres mobiler

Publicerad: 3 september 2007, 10:31
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:00

Mobiloperatören Tre förstärker sitt mobil-tv-erbjudande med stå upp-kanalen Comedy TV, som bland annat visar Henrik Schyfferts och David Batras stå upp-akter.


HW

Henrik Widell


Avtalet mellan Comedy TVs ägare Rodrigo Bravo och Alfredo Artunduaga och Tre är exklusivt för mobilen. Tres informationschef Erik Hörnfeldt säger att det är en pusselbit som Tre har saknat i sitt erbjudande.

- Stå upp är perfekt för mobilen. Det är när man sitter i väntrummet och har några minuter att slå ihjäl som man behöver ett gott skratt, säger han.

Materialet på Comedy TV är från komikernas klubbframträdanden och sänds dagen efter showerna.

- Det ska bli jättekul att stå på scenen och säga saker på kvällen på Comdey-klubben och sedan kan folk se det i sina mobilen på väg till jobbet nästa morgon, säger Henrik Schyffert i ett pressmeddelande.

Comedy TV är en del i Tres mobil-tv-erbjudande som lanserades 15 augusti och som omfattar drygt 25 kanaler.

Hur har kundernas intresse för mobil-tv varit?

- Den första säljrapporten jag fick veckan efter lanseringen var mycket positiv. Därefter har jag inte sett några fler siffror och kan inte uttala mig.

Vilka kanaler vill ni ha in framöver?

- Vi jobbar på att få in SVTs båda kanaler och hela TV4. Idag har vi bara deras nyheter. Jag ser också gärna fler skräddarsydda kanaler, som till exempel en Simpson-kanal, men de rättigheterna är lite för dyra. Vi får vänta tills vi har några tusen fler kunder.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev