Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Schibstedägda Byt Bil får ny vd

Publicerad: 6 mars 2015, 05:51
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:10

Managementkonsulten Therese Ahlström Brodowsky blir ny vd för Schibsteds bilförsäljningssajt Byt Bil.


Ämnen i artikeln:

Schibsted

Therese Ahlström Brodowsky kliver in som vd i Schibsted-ägda Byt Bil. Hon kommer närmast från konsultbolaget Centigo.

– – Byt Bil är idag en av de ledande leverantörerna till Sveriges bilhandlare med ett fantastiskt team av medarbetare. För mig är uppdraget som VD ett riktigt spännande steg och jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor fortsätta framgångssagan genom att leverera maximalt värde till våra kunder, säger Therese Ahlström Brodowsky till Dagens Media.

Byt Bil är, enligt hemsidan, Sveriges största motorsajt. Fordon från cirka 2 300 säljställen och från 1 000 verkstäder finns representerade.

– Jag tycker om att driva och utveckla verksamheter. Dessutom gillar jag att förädla sådant som går bra och utveckla sådant som behöver utvecklas. I Byt Bil får jag möjlighet att leda personer i sådana typer av processer och att vara en del av utvecklingen i bolaget.

Therese Ahlström Brodowsky har tidigare också varit vd för Kungliga Svenska Segelsällskapet och marknadschef på Nickelodeon.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Schibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.