onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

SBS Radio välkomnar MTGs offensiv i Göteborg

Publicerad: 2 september 2008, 03:10
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:41

Annica Stenberg, programchef på Mix Megapol i Göteborg, tycker att det ska bli spännande med konkurrenten MTGs rocksatsning i Göteborg. Själva satsar de vidare på nya Morrongänget som snart har varit igång i en månad.


HE

Helena Engelbrecht


- Förhoppningsvis innebär det här att Göteborg får ännu mer bra radio. Vi känner inte att det kommer förändra Göteborgsmarknaden till det sämre för oss, säger Annica Stenberg, programchef på Mix Megapol i Göteborg.

MTG lanserade idag Bandit Rock 104-8 i Göteborg. Som Dragplåster sänder de morgonprogrammet Rivstart med programledarna som tidigare lett Morrongänget i Mix Megapol. Annica Stenberg är dock inte orolig.

- De konkurrerar inte med vårt musikutbud. Vi kommer att fortsätta gulla med vårt nya Morrongäng och om ett par veckor drar en ny kampanj igång som kommer få fart på Göteborgarna.

Morrongänget består nu av ankaret Anna Spolander, musikern Stefan Andersson och nya talangen Johan Bjerkander.

Också SBSs vd Staffan Rosell ser positivt på MTGs nylansering.

- Det är alltid kul när det händer något nytt och så är det bra med uppmärksamhet allmänt. Vi kommer att fortsätta satsa på att vara störst i Göteborg med Mix Megapol och att växa med The Voice.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev