torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

SBS Discovery TV satsar på regionalt sälj

Publicerad: 22 oktober 2014, 05:13
Uppdaterad: 17 maj 2016, 07:04

Mose Haregot går till SBS Discovery TV. Nya tjänster även i Malmö och Göteborg.


SA

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se


Mose Haregot blir säljchef för Region Stockholm på SBS Discovery TV, han tillträder den 1 november. Han lämnar en tjänst som nordisk försäljningschef för Aloe Vera-drycken.

Han har tidigare även arbetat för JCDecaux och SBS Discovery Radio.

- Vi har följt Mose noga sedan han lämnade vår koncern. Med sin breda erfarenhet och sitt resultatfokuserade arbete med kunderna i fokus, har han skapat toppresultat år efter år. Han har med åren även visat att han utvecklats till en stark ledare. Vi är väldigt glada över att anställa Mose som säljchef för Region Stockholm, säger Björn Aronsson, Head of Sales på SBS Discovery TV, i ett pressmeddelande.

Den regionala försäljningen är ett stort tillväxtområde för SBS Discovery TV, och försäljningen ökar på i stort sett alla orter i Sverige, enligt pressmeddelande.

Johan Sundell anställts som Regional Account Manager på Region Väst, i Göteborg. Han kommer från Aftonbladet och har tidigare varit säljchef på Wallstreet Media. För SBS Discovery TV Väst kommer han att arbeta med nyckelkunder i Göteborg samt ansvara för försäljningen i Skaraborgsregionen.

Camilla Rosén har anställts som Regional Account Manager i Malmö, och kommer främst att jobba mot Helsingborg, Båstad och Halland. Camilla har lång erfarenhet som säljare och har arbetat för bland annat Metro, Skanska och Bring Citymail.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev