Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Satama värvar Vattenfall-stjärna

Publicerad: 22 Februari 2008, 14:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:56

Webbanalysföretaget Satama planerar att växa i Sverige och rekryterar Lars Johansson. Han var tidigare webbanalytiker och internetmarknadsförare på Vattenfall, men började för tre veckor sedan.


- Det är riktigt kul eftersom Lars är en av de mest framstående webbanalytikerna i Sverige, säger Jonas Ehrling, säljare och projektledare på Satama i Sverige.

Satama är Europas största konsultföretag inom webbanalys enligt Jonas Ehrling, men det svenska kontoret är än så länge en småskalig verksamhet.

- Vi är nu tre personer och en av oss är föräldraledig. Vi har inga tydliga mål för verksamheten som vi vill kommunicera just nu, men vi avser att växa i Sverige, framför allt inom webbanalys. Lars är nyckelperson i det arbetet, säger Jonas Ehrling.

Satamas nuvarande kontor i Sverige har funnits sedan 2005. Företaget är en del av Trainers´ House som har omkring 430 anställda i Finland, Tyskland och Sverige. Koncernen arbetar med webbanalys, digitala strategier, marknadsundersökningar och managementsystem.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.