Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Sara Goldensohn slutar på Kanal 5

Publicerad: 24 November 2010, 15:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:30

Kanal 5:s utvecklingschef Sara Goldensohn lämnar sitt jobb, kan dagensmedia.se berätta.


Ämnen i artikeln:

Lars BeckungKanal 5

– Jag har haft tio fantastiska år på Kanal 5 och jag känner mig redo för nya utmaningar. Jag drivs av lust och passion och det är dags att finna det någon annanstans, säger hon till dagensmedia.se.

Vad Sara Goldensohn ska göra nu är oklart. Hon kommer att stanna kvar på Kanal 5 under uppsägningstiden, vilket med största sannolikhet betyder att hon inte går till en konkurrerande kanal.

– Jag väljer mellan några olika erbjudanden. Men jag var tvungen att dra av plåstret för att bestämma mig, säger Sara Goldensohn.

Kanal 5:s ägare Prosieben tog nyligen sitt produktionsbolag Red Arrow till den svenska marknaden. Chef för Snowman Production - som det heter i  Sverige - är Pontus Gårdinger, som länge jobbat ihop med Sara Goldensohn.

– Jag sitter med flera olika erbjudanden och det kan landa var som helst. Jag har inte ens bestämt mig för vilken marknad jag ska jobba på, säger Sara Goldensohn.

Sara Goldensohn har även en bakgrund på TV4 och TV3.

Kanal 5 har inlett en process för att hitta en ersättare, uppger programchefen Lars Beckung.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

Lars BeckungKanal 5

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.