Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Sandahls film skjuts på framtiden

Publicerad: 5 Augusti 2008, 03:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:43

Aftonbladets journalist Ronnie Sandahl flyttar idag till Berlin för att skriva uppföljaren till romanen "Vi som aldrig sa hora". Samtidigt står det klart att filminspelningen av debutboken skjuts på framtiden.


Ronnie Sandahl har varit tjänstledig från Aftonbladet sedan februari, men har jobbat en del för tidningen under tiden.

- Det blir nog ingen större skillnad för Aftonbladets läsare. Jag fortsätter att skriva mina krönikor och kommer också att skriva lite för tidningen som jag gjort tidigare under tjänstledigheten, men jag fungerar inte som en fast reporter, säger Ronnie Sandahl.

Planen är att vara i Berlin i sex månader för att skriva klart sin andra romanen.

- Jag kliver en bit bort från min förra roman. Det kommer inte att handla om unga olyckliga pojkar i en småstad. Som det ser ut nu blir det istället fokus på en medelålders man, men jag vill inte säga så mycket mer.

Under våren har Ronnie Sandahl arbetat med en filmatisering av förra romanen som han själv regisserar. Casanova producerar och inspelningen är uppskjuten till nästa sommar.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.