Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Samarbete ska ge starka stadsguider

Publicerad: 9 Januari 2002, 07:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:18

Idag lanserades TV4s nya stadsguider för Stockholm, Göteborg och Malmö på webben. Stadsguiderna är ett samarbete mellan TV4s lokala nyhetssajter och sajterna Allt om Stockholm, Göteborg och Malmö.


"Allt om"-sajternas huvudkategori nöje förstärks i och med samarbetet med lokalnyheter och sport från TV4. Besökare till sajterna erbjuds också olika typer av tjänster, bland annat mobila gratistjänster som ringsignaler och loggor.

- Målet är att helheten ska ge de starkaste cityguiderna i Stockholm, Göteborg och Malmö, säger Mårten Skånman, chefredaktör för Allt om Stockholm.

Enligt Mårten Skårman innebär samarbetet att guidernas målgrupp kan breddas.

- Huvudmålgruppen fortsätter vara 18 till 35-åringar, men i och med att vi integrerar nyheter och sport kommer vi förmodligen att nå en större grupp.

Enligt TV4s vd Jan Scherman har TV4 i och med samarbetet nått det mål som sattes upp när Allt om Stockholm förvärvades hösten 2000.

- Målet har varit att profitera på den styrka inom nöjesbevakningen som "Allt om"- sajterna besitter. Tanken har hela tiden varit att kombinera det nöjet med den nytta som våra lokalanyheter ger, säger han.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.