Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag31.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Salomon Bekele lämnar Kreab för Telia

Publicerad: 28 November 2012, 08:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:03

UPPDATERAD. Salomon Bekele lämnar sin position som partner på Kreab Gavin Anderson för att bli presschef på Teliasonera.


Ämnen i artikeln:

Kreab Gavin Anderson

Salomon Bekele kommer närmst från en roll som partner på Kreab Gavin Anderson.

Tidigare har han arbetat som journalist, bland annat som redaktionschef för Reuters Ekonominytt och reporter på Veckans Affärer och Svenska Dagbladet.

Nu lämnar han alltså Kreab Gavin Anderson för Teliasonera.

– Jag tycker att det är spännande med ett stort företag där kommunikationen spelar en viktig roll. Affären har stora möjligheter att utvecklas framåt. Det händer mycket ute på marknaden på ett sätt som gör att sättet man kommunicerar på blir viktigt, säger Salomon Bekele till dagensmedia.se och fortsätter:

– När det dyker upp en sådan här möjlighet så gäller det att fånga den. Just en sådan här chans, att vara med i ett skede där kommunikationen är så oerhört viktig, kommer inte så ofta.

I och med den nya tjänsten som presschef ersätter Salomon Bekele Thomas Jönsson, chef för extern kommunikation och varumärke på Teliasonera.

Thomas Jönsson går till en tjänst som informationsdirektör på Autoliv.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kreab Gavin Anderson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.