Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Saleracer mobilkampanjar med presenter och rabatt

Publicerad: 13 November 2008, 12:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:36

Relativt nystartade Saleracer.com samlar moderelaterade utbudskampanjer under ett tak för medlemmarna. Sajten har precis dragit igång två nya samarbeten.


Alla som signar upp sig på sajten Saleracer.com får kampanjerbjudanden skickade till sig via sms, som man sedan visar upp i butiken. I dagarna får medlemmarna erbjudanden hos Red Devil och Asplund.

- Affärsidén är att hjälpa modeföretag och butiker med trafikskapande mobil- och bloggmarknadsföring. Det fina är att vi är medlemsstyrda och inte någon kundklubb, säger John Mellkvist, en av grundarna.

De företag som väljer att anlita Saleracer.com för att få ut sin reklam har även möjlighet att tillsammans med Saleracer.com marknadsföra sig på de modebloggar, som samarbetar med sajten.

- Genom att integrera blogg- och mobilmarknadsföring kan vi nå modemedvetna grupper, som annars är ganska svåra att nå. I vårt nätverk har vi flera av de största modebloggarna som vi samarbetar med, säger John Mellkvist.

Hittills har sajten 1200 medlemmar och var tredje besökare registrerar sig.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.