Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag18.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Sale Nordics aggressivamål - halv miljard inom tre år

Publicerad: 15 April 2008, 07:39
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

Förra räkenskapsåret omsatte Sale Nordic Group cirka 200 miljoner kronor. Inom tre år ska omsättningen upp till 500 miljoner kronor.


Sale Nordic Group består av två dotterbolag, det ena verkar inom field marketing och det andra inom bemanning och rekrytering. Koncernen har kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Kunder är bland andra Apple, Microsoft, Samsung, Philips, Med Mera Bank och Sony.

- Vi är sista länken innan kampanjen rullar ut i butik, det är den delen som traditionella reklambyråer ofta glömmer bort, säger Björn Ekerheim, en av de tre delägarna av Sale Nordic Group.

Koncernens bokslut är ännu inte klart, men förra årets omsättning landade på cirka 200 miljoner kronor. 2005/2006 var omsättningen 162 miljoner kronor och resultatet före skatt cirka 9 miljoner kronor.

Målet framöver är att nå en omsättning på 500 miljoner kronor inom tre år.

- Vi har fördubblat omsättningen många gånger tidigare och tiodubblat mellan 2003-2006. Vi har hela infrastrukturen klar och ett antal stora affärer framför oss. Vår storlek gör att vi får förtroenden att göra större uppdrag.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.