Så mycket kostar ett inlägg hos Blondinbella

2008-09-23 15:19  

Den 23 oktober håller Isabella "Blondinbella" Löwengrip 18-årsfest i Stockholm. I samband med det erbjuder G Media Group paketlösningar för sponsorer. Dagens Media har prislistan - och där avslöjas att annonsörena kan köpa inlägg, en tjänst som G Media Group tidigare förnekat att man erbjuder.

18-årsfesten ska hållas antingen på Café Opera eller relanserade krogen Collage. I ett mejl till potentiella annonsörer som Dagens Media tagit del av skriver G Media group att sponsorer för kalaset är Burn energidryck, Spray och Max Factor.

Hittills har 1.000 personer bjudits in. I mejlet framgår också att G media Group, som ligger bakom bland annat Glife och Blondinbella, erbjuder annonsörerna att köpa ett visst antal inlägg på Blondinbellas sajt.


Dagens Media avslöjade tidigare i år att Blondinbella tagit emot pengar för att nämna varumärken i blogginläggen. Konsumentverket utreder för närvarande om det kan strida mot marknadsföringslagen. G Media Group har dock sagt att inget annat än "traditionell reklamförsäljning" förekommer på sajten.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Foto: Johan Marklund

Nämner hon att någon betalat för det?Ja, det kan vara olagligt.Förekommer det på sajten i dag?Här är Blondinbellas prislista för 18-årsfesten:

Alternativ 1:

Alternativ 2:

Alternativ 3:

Martin Schori

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt