Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Rönne och Dahlén i JCDecauxs Ute-jury

Publicerad: 26 Januari 2009, 03:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:23

I dag, måndag, kan byråer börja anmäla sig till JCDecaux utomhustävling Ute 2009. Här är samtliga jurymedlemmar.


I Ute 2009 tävlar reklambyråer om att ta fram en utekampanj för en för närvarande hemligt kund. 20 byråer kommer sedan att bjudas in till tävlingen, och har tre veckor på sig att ta fram kampanjen.

Alla tävlande bidrag exponeras på ett 70-tal utetavlor runt om i landet. I maj utser juryn vinnaren. Vinsten är en vecka för arbetsgruppen i Cannes under reklamfestivalen.

Det är andra året i rad som JCDecaux anordnar tävlingen. Enligt marknadschefen Carina Herly innehåller årets upplaga flera nyheter.

- Förra året hade vi ett pris, i år har vi även ett silver och ett brons. Dessutom har vi renodlat tävlingen, nu tävlar byråerna bara med eurosize-formatet, säger hon.

Förra året anmälde 65 kreatörer sig till tävlingen.

- I år hoppas vi så klart på fler. Vi vill inspirera alla kreatörer i landet, det här är deras tävling, säger Carina Herly.

Här är juryn:Micael Dahlén, juryordförande, professor i marknadskommunikation Kristina Alvendal, stadsbyggnadsborgarråd Lennart Nilsson, fotograf Lars Liljendahl, art director, frilans Hans Malm copywriter, frilans Lotta Lundgren copywriter, frilans Maria Fredriksson art director, frilans Mats Rönne, ordförande Sveriges Annonsörer Tomas Sandell, arkitekt Johan Danneman, art director, frilans Meg Tivéus, näringslivsprofil Carina Herly, marknadschef JCDecaux

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.