Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Rolf van den Brink ny bloggare hos Dagens Media

Publicerad: 9 Januari 2009, 15:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:24

Frilansjournalisten och medieentreprenören Rolf van den Brink börjar blogga på Dagensmedia.se. "Målet är förstås att ta positionen som den viktigaste medie- och marknadsföringsbloggen i landet", säger Rolf van den Brink.


Roffe Rolf van den Brink är en av Sveriges mest erfarna medie- och reklamjournalister. Han var chefredaktör på Dagens Media mellan 2003 och augusti 2008. Idag jobbar han som frilansjournalist åt Dagens Media, samtidigt som han försöker dra igång ett ännu hemligt medieprojekt.

På frågan om vad han ska blogga om, svarar Rolf van den Brink:

- Jag ska blogga om marknadsföring, kommunikation, medier, makt och maktspel i de här branscherna. Jag ska berätta om hur det fungerar bakom kulisserna och kanske också försöka hitta kopplingar till det som är utanför vår del av världen. Jag ska även peka på bra saker att läsa på nätet, och försöka berätta om intressanta personer och händelser.

Har det hänt nåt?

- Ja, det har faktiskt hänt en grej men det kan jag inte berätta om just nu.

Hur går det med ditt hemliga medieprojekt?

- Det rullar på så sakteligen, jag hoppas få mer fart på det nu när jag inte är föräldraledig längre. Men inget är så klart att jag kan trycka på startknappen.

Rolf van den Brinks blogg hittar du i högerspalten på Dagensmedia.se. Bloggen ligger i nuläget på vandenbrink.se men ska inom kort bäddas in under Dagensmedia.se.

Dagens Media lanserade i veckan även bloggen Digmar, som drivs av Ola Eriksson, reporter på Dagens Media och expert på digitala medier.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.