Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Röda siffror för Mediaprovider

Publicerad: 27 Februari 2009, 08:49
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:21

Mediaprovider, som ger ut ett antal tidningar i Sverige och Danmark, ökar försäljningen men vänder samtidigt till förlust.


Under 2008 har Mediaprovider lanserat mobilaffärstidningen Mobil business samt lagt ut produktionen av Allt om Film på It is media, samma bolag som står för produktionen av Mediaproviders senaste produkt, Plaza-utmanaren Demo.

Mediaprovider finns i Sverige och Danmark och äger bland annat mobil.se och tidningen Mobil, Mobil.dk, Fotoguiden.se, Prylportalen.se och Allt om Film på nätet och i pappersform.

Under 2008 uppgick omsättningen till 76,5 miljoner kronor, en ökning med 12 procent jämfört med 2007. Resultatet före avskrivningar stannade på -1 miljon (2,2).

Samtidigt har styrelsen beslutat att ta in 5,1 miljoner kronor i form av en nyemission. Emissionen är garanterad av befintliga aktieägare, enligt ett pressutskick.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.