Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Rocky af Ekenstam Brennicke till Gant i januari

Publicerad: 4 November 2010, 14:17
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:33

Rocky af Ekenstam Brennicke bekräftar nya jobbet som Gants globala marknadschef. Hon lämnar Björn Borg i december.


Dagensmedia.se avslöjade i början av oktober att Rocky af Ekenstam Brennicke efterträder Nina Lindvall som global marknadschef för Gant. Nu bekräftar hon uppgifterna.

– Det ska blir superspännande att börja på Gant. Jag har varit i modebranschen i över 15 år och det finns inte så många så intressanta och expansiva varumärken, som är baserade i Sverige, men som även har en stark status internationellt, säger Rocky af Ekenstam Brennicke till dagensmedia.se.

Hur ser du på Gants varumärke i dag?

– Jag har ju inte börjat så jag pratar som en utomstående, men Gant har varit väldigt duktiga på att vara tydliga i sin marknadsföring. Det finns en tydligt utstakad väg som jag ska förvalta och försöka förbättra.

Rocky af Ekenstam Brennicke fortsätter jobbet som marknadschef på Björn Borg fram till årsskiftet då hon byter arbetsgivare. Rekryteringen av hennes efterträdare på Björn Borg är inte klar.

På Gant kommer hon bland annat att jobba med Oscar Sandberg, som lämnade J Lindeberg sommaren 2009 för att bli svensk marknadschef på Gant.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.