Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Robert presenterar film i Kanal 5

Publicerad: 5 Maj 2008, 11:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Robert är Indiana Jones-inspirerad äventyrare i Boxers senaste reklamkampanj. Han dyker dessutom upp som tv-hallåa i Kanal 5.


Roberts röst hörs i trailers för kommande filmer i Kanal 5 under resten av året. Första gången var i helgen, när Kanal 5 sände den första Indiana Jones-filmen. Ytterligare två Indiana Jones-filmer ska sändas, men Robert kommer även presentera andra filmer under våren och hösten.

- Det här är en fördjupning av vårt sponsorskap av filmvisningarna i Kanal 5 och Kanal 9. Robert har blivit förknippad med film eftersom vi lånat inspiration från filmens värld i tidigare reklamkampanjer. Det här är ytterligare en kanal, Karin Friis, marknadskommunikationschef på Boxer.

Inför biopremiären av den fjärde Indiana Jones-filmen har Boxer dragit igång en reklamkampanj med Robert som äventyrare. Reklamfilmen går i tv och bio och vecka 21 startar en utomhuskampanj. Även webb, butik och kundevent ingår i kampanjen, som är gjord av Abby Norm. Maxus är mediebyrå.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.