Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag01.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Robert Laul: "Blondinbella? Vad har hon med det här att göra?"

Publicerad: 25 Februari 2009, 13:38
Uppdaterad: 8 December 2015, 21:14

Hallå där... Robert Laul, som i sin blogg hyllar pizzaonline.se efter sex levererade gratispizzor.


Ämnen i artikeln:

Robert Laul

Från Robert Lauls blogg:

"För ett tag sedan fick jag ett skumt mejl från onlinepizza.se. De skrev att de gillade min blogg och undrade om vi kunde hitta ett samarbete. De bifogade fem koder som skulle ge mig två valfria gratispizzor per kod. Jag svarade att jag inte riktigt förstod vad de menade med samarbete men på det fick jag inget svar och tänkte att det är väl ett skämt. Men så i fredags blev vi lite sugna framför På Spåret, Fröken Frändén, Punkt SE-polacken och jag, och fyrade av en beställning. En halvtimme senare stod pizzabudet utanför dörren. Nu har jag beställt sex pizzor inom loppet av tre dagar och är mycket nöjd."

Vad händer här Robert Laul, gör du en Blondinbella?- Blondinbella? Vad har hon med det här att göra? Den bruden lär aldrig ha ätit en hel pizza i hela sitt liv.

Nja, jag menar mer i form av misstänkt smygreklam.- Va? Nej. Jag frågade de där killarna vad de menade med samarbete men det fick jag inte något svar på. Sedan dess har jag inte hört av dem.

Men du har ju ändå en direktlänkning till företaget och skriver att du är mycket nöjd?- Man ska se det med lite humor. Det är ju en återkommande grej i min blogg att jag tittar på "På spåret" på fredagskvällar med mina vänner och äter pizza. Då tyckte jag man kunde göra en rolig poäng av att mitt pizzaätande blivit så känt i branschen att jag blir kontaktad av pizzabolag.

Tror du att det här kan se konstigt ur för dina bloggläsare?- Jag åt bara två och en halv av de sex pizzorna själv, resten bjöd jag mina vänner på. Jag tycker också det är fel att jag får kritik för detta, tycker folk att jag ska straffas så har jag redan fått straffet i form av minst två pluskilon.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Robert Laul

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.