Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Riksdagsman gör sprit-pr

Publicerad: 29 maj 2009, 09:14
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:35

Smirnoff låter kändisar designa egna barer på innekrogen Rose. Nästa gång är det den centerpartistiska riksdagsmannen Fredrick Federley som ger draghjälp åt vodkan. "Jag skulle gärna ha en snusfest också", säger han.


Pr-byrån Agency marknadsför just nu den ryska vodkan Smirnoff genom att bjuda in kändisar och låta dem konstruera sina egna "exklusiva drömbarer". De ska sedan stå kvar under tre dagar i Roses vip-rum.

Artisten Mange Schmidt och Josefin Crafoord har båda ställt upp. På torsdag är det centerpartiets Fredrick Federley som agerar dragplåster.

"På väg mot sommaren och mitt i finanskrisen kan detvara bra att påminna sig om kylan vi lämnat bakom oss och att möjligheterna till en fantasivärld bara ligger en inredning bort! Därför bjuder jag och Smirnoff ICE in till fest och jag vill gärna se dig där!" skriver han i inbjudan.

Fredrick Federley säger till Dagensmedia.se att han ser det som en rolig grej.

- De ringde och frågade om jag ville inreda en del av baren och jag tyckte det lät roligt, och det måste man få ha i livet. Dessutom får jag bjuda in vilka jag vill, säger han.

- Jag har inte haft någon födelsedagsfest än så det passar utmärkt, fortsätter han.

En riksdagsman som gör reklam för sprit, inga betänkligheter där?

- Absolut inte. Jag skulle gärna ha en snusfest också.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.