Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Retail & Brands till Smicker

Publicerad: 21 Maj 2008, 03:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:48

Modekoncernen Retail & Brands lägger sitt dm-uppdrag för klädkedjorna Brothers och Sisters hos Smicker. Första uppdraget blir att se över kedjornas kundklubbar.


- Det är ett spännande uppdrag, vi får se hur stort det blir, säger Pepe Larsson, vd på Smicker.

Smicker startade vid årsskiftet då DM Konsult delades upp i två byråer, Smicker och Dubblera. Sedan dess har Smicker deltagit i cirka 6-7 pitcher och fått in SF Bioklubben och Sveriges Turistförening. Men Motormännen som tidigare låg hos både Smicker och Dubblera har valt att lägga hela uppdraget hos Dubblera.

- Det här är en jättebra start och viktigt för oss. Vi vill växa och tror att det finns bra utrymme för den nya generationens rm- och dm-tänk. Vi märker också att det vi gör väcker uppmärksamhet, vi får spontanansökningar och förfrågningar från kunder.

Smicker har under våren också anställt en projektledare och en originalare börjar efter sommaren. Till hösten ska ytterligare tre medarbetare anställas. Målet är att växa med 50 procent i år. 2006 omsatte DM Konsult 14 miljoner kronor och ungefär 60 procent av det beräknas ligga hos Smicker.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.