Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Rekryterare tävlar om att hitta SJs kommunikationsdirektör

Publicerad: 10 Januari 2007, 09:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:13

Intresset att få ta hand om rekryteringen av SJs nya kommunikationsdirektör har varit stort. Nu utlyser SJ en tävling där searchföretagen måste visa sig värdiga uppdraget.


- Vi har haft spontana kontakter från ett tiotal searchföretag som gärna vill lösa uppgiften. Därför vill vi nu ge alla en möjlighet att visa varför just de lämpar sig bäst för uppgiften, säger SJs vd Jan Forsberg i ett pressmeddelande.

Tävlingen går ut på att searchföretagen på max två A4-sidor ska förklara varför just de ska få SJs uppdrag. Dessutom måste prisuppgiften ingå, något som enligt SJ dock inte kommer att vara avgörande.

SJ beskriver jobbet som kommunikationsdirektör på företaget ett av de tuffaste i Sverige på grund av den kraftiga mediebevakningen och det stora antalet kunder. För att komma ifråga för tjänsten krävs att personen är ett kommunikationsproffs med stort K.

Erik Juhlin

markus.jacobsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.