Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag11.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Reinfeldts pressekreterare till Saab

Publicerad: 13 Juli 2012, 07:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:16

Statsminister Fredrik Reinfeldts tidigare pressekreterare Sebastian Carlsson blir presschef på försvars- och säkerhetsföretaget Saab.


Ämnen i artikeln:

Saab

Som presschef vid Saab kommer Sebastian Carlsson ansvara för arbetet vid Saab Press Center. 

– Sebastian Carlsson har god förståelse för både det kommunikativa och politiska landskapet, och har även dokumenterad erfarenhet av att planera, genomföra och utvärdera pressarbete. Sebastian kommer att bli en viktig resurs i ett öppnare och synligare Saab, säger Carina Brorman, kommunikationsdirektör på Saab, i ett pressmeddelande.

Sebastian Carlsson kommer närmst från statsrådsberedningen där han har varit pressekreterare åt Fredrik Reinfeldt. Tidigare har han bland annat varit tillförordnad presschef på Moderaterna.

– Saab är ett globalt företag som är drivande i utvecklingen av framtidens försvars- och säkerhetsteknologi, och har en verksamhet som påverkar stora delar av samhället, både i Sverige och i övriga världen. Jag ser fram emot att bli en del av ett företag som verkar i detta landskap och som nu satsar på att skapa debatt och dialog, säger Sebastian Carlsson i pressmeddelandet.

Sebastian Carlsson har dessutom haft förtroendeuppdrag i Stockholms stad. I och med tjänsten hos Saab lämnar han dock dessa uppdrag.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Saab

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.