Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Radio City drar ner i Malmö och Stockholm

Publicerad: 19 December 2001, 12:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:19

SBS-nätverket Radio City, som sänder från Stockholm, Göteborg och Malmö, kommer framöver att sköta morgonsändningarna enbart från Göteborg. Förändringen innebär ytterligare uppsägningar för stationerna.


- Det stämmer att "Morrongänget" ska sändas från Göteborg, och då kommer folk i Stockholm och Malmö att få gå, säger Patrik Mannerström, stationschef i Malmö.

Kommer ni att sända från Malmö överhuvudtaget framöver?

- Vi kommer att sända allt utom "Morrongänget" från Malmö.

Vilka och hur många får gå i samband med förändringarna?

- Det blir inte så enkelt att bara de som sänder på morgonen sägs upp. Vilka som får gå beror på turlistan och andra saker. Sedan är det inte klart hur många som får gå, det blir till exempel en del omplaceringar.

För att komma till rätta med de knackiga finanserna genomför Radio City-nätverket sedan en tid tillbaka ett besparingsprogram. Som Dagens Media tidigare rapporterat har Radio City bland annat dragit ned på marknadsavdelningen. Hur många som kommer att beröras totalt sett är enligt Patrik Mannerström inte helt klart ännu.

Björn Hedensjö

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.