Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Quetzala lämnar Vecko-Revyn för Stureplan.se

Publicerad: 7 April 2008, 14:22
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

Veckorevyn.coms nöjesreporter och bloggare Quetzala Blanco går till Stureplan.se. Tidigare idag gick Katrin Schulman ut med att hon lämnar Stureplan.se.


Carl M Sundevall, ansvarig utgivare på Stureplan.se, säger dock att Quetzala Blanco inte ska ses som en ersättare till Katrin Schulman.

- Det känns så klart helt fantastiskt att Quetzala Blanco börjar här. Det är bara en slump att det kom fram samma dag som Katrin gick ut med att hon skulle sluta. Vi har fört diskussioner med Quetzala ett tag, säger Carl M Sundevall.

Quetzala Blancos blogg på Stureplan.se ska inte ha någon tydlig inriktning som några av de andra bloggarna på sajten.

- Det ska vara en personlig blogg, sedan får vi se vad den handlar om. Vi tror på henne, säger Viktor Barth-Kron, chefredaktör på Stureplan.

Quetzala Blanco börjar på Stureplan i slutet av april. Att hon samtidigt frilansar för Expressen tycker bara Viktor Barth-Kron är roligt.

- Vi vill att våra bloggare ska synas i så många sammanhang som möjligt. Vi vill inte att de bloggar på andra sajter, men i övrigt får de mer än gärna ha andra uppdrag.

Quetzala Blanco ska även synas på Stureplan.se på andra sätt än genom bloggen, men Viktor Barth-Kron vill inte avslöja exakt vad det blir.

Veckorevyn.com har nyligen drabbats av flera avhopp. I månadsskiftet slutade Emelie Thorén att blogga på sajten och idag stod det också, enligt Resumé, klart att redaktionschefen Caisa Jansson lämnar sajten.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.