Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Q-visions miljonskulder växer

Publicerad: 24 November 2008, 05:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

Butiks-tv-aktören Q-visions skatteskulder uppgår nu till nästan 4 miljoner kronor. "Vi väntar på att pengarna ska komma från Schweiz, säger Poul Kristoffersson, vd Q-vision.


Dagens Media berättade för en månad sedan om Q-visions skatteskulder, som då uppgick till 3,3 miljoner kronor.

- Vi är mitt uppe i ett ägarbyte och de skulderna kommer att vara historia om ett par veckor, sade då Poul Kristoffersen, vd för Q-vision.

61 procent av Q-vision köptes nyligen upp av det schweiziska bolaget Neo Group.

Men sedan dess har ytterligare en skatteskuld, på en halv miljon kronor, registrerats hos kronofogden. Q-visions totala skatteskulder uppgår nu till drygt 3,8 miljoner kronor.

- Det har tagit lite längre tid än beräknat att få alla avtal och papper klara. Därför har inte skulderna blivit betalda, säger Poul Kristoffersen.

Som Dagens Media tidigare har berättat var en del av affärsuppgörelsen mellan Q-vision och Neo Group att Neo Group skulle betala bolagets skulder.

- Det är inte vi som ska betala skulderna. Vi väntar på att pengarna ska komma från Schweiz, vilket borde ske vilken dag som helst.

Har ni problem med ekonomin?

- Nej nej. Vi har inga problem. Skulderna kommer att bli betalda, säger

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.