Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Nyheter

PS Communication byter vd

Chefsrokad på PS Communication Stockholm: tidigare vd:n Lars Westling blir byråchef och byråchefen Ola Bringle tar över som vd.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Publicerad: 29 Juni 2011, 06:43
Uppdaterad: 06 December 2015, 15:06

Ämnen i artikeln:

PS Communication

De senaste tre åren har Lars Westling och Ola Bringle i princip delat på ledarskapet. Men nu ska Lars Westling ta en mer operativ roll och Ola Bringle ska ha fokus på att utveckla företaget.

– PS Communication grundades av tre starka personligheter 1997. De är fortfarande kvar i bolaget, men vi tror en förändring av ledarskapet med nya perosner utifrån som kanske har ett annat synsätt och kan utveckla kulturen och arbetssättet, säger Ola Bringle.

Målet är att göra PS Communication till Nordens ”ledande byrå inom brand experiences”.

– Istället för att bara skapa event så ser vi till vad kunden vill uppnå och skapar en stark varumärkesupplevelse kring det. Då kan det till exempel handla om digitala kanaler och, förutom event. Vi skapar mer av ett kampanjtänk.

PS Communication har den senaste tiden förstärkt byrån erbjudande inom film och design, och fler personer ska anställas under hösten.

– Vi ska anställa 7-10 personer i Stockholm under hösten så att vi blir omkring 60 personer, säger Ola Bringle.

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.