Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Programledare anhållen för knarkbrott

Publicerad: 29 April 2008, 06:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:51

En kvinnlig programledare på ett av Sveriges största medieföretag har anhållits för narkotikabrott. Enligt Expressen misstänks kvinnan ingå i en liga som polisen har spanat mot i ett års tid.Enligt tidningen finns även misstankar om att kvinnan har sålt knark vidare till kollegor.


Dagens Media har idag på morgonen sökt flera chefer - däribland programdirektören och kommunikationsdirektören - på det medieföretag där kvinnan är en stor stjärna. Samtliga har sina mobiltelefoner avstängda.

Enligt Expressen slog uppgifterna om att programledaren misstänks för knarkbrott ner som en bomb hos hennes arbetsgivare.

- Jag vet inte vad jag ska säga. Naturligtvis är det viktigt att våra medarbetare är goda förebilder, säger kvinnans chef till tidningen.

Företagets kommunikationsdirektör:

- När det gäller våra medarbetare tar vi det på allra största allvar. Den generella policyn är att missbruket ska bort men medarbetaren ska vara kvar.

Polisen har under ett års tid spanat mot ligan där den kvinnliga programledaren misstänks ingå. Kvinnan greps igår, misstänkt för att ha köpt kokain sommaren 2007. Hon ska ha fångats på bild när knarket inhandlades.

En källa säger till Expressen att det finns misstankar om att hon även har förmedlat kokain till kollegor.

- Vi har en god uppfattning om vad vissa i er bransch har för drogvanor. Det kommer sannolikt att bli fler personer som kommer att delges misstanke om narkotikabrott, säger källan till tidningen.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.