Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Prime snor GCI Malmös vd för etableringen i Skåne

Publicerad: 13 April 2007, 13:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:07

Prime ska starta i Malmö och har rekryterat GCI Malmös vd Mikael Lagerwall till det nya kontoret. Det är Primes första etablering utanför Stockholm.


Mikael Lagerwall har varit vd för GCI Malmö i fyra år. Innan dess arbetade han i nio år på reklambyrån Tralala. Han har även varit ordförande för Marknadsföreningen i Malmö. Primes vd Carl Fredrik Sammeli säger i ett pressmeddelande att man länge försökt knyta Mikael Lagerwall till företaget.

Mikael Lagerwall lämnade GCI idag och börjar med etableringen av Primes Malmökontor på måndag. Än så länge finns inga lokaler och inga fler medarbetare.

- Vi tar en sak i taget. Om jag behöver rekrytera fler personer kommer jag att göra det efterhand. Än så länge är det bara jag som är baserad i Malmö, men jag kommer inte behöva arbeta ensam, jag har hjälp av 80 Primeanställda i Stockholm.

Enligt Mikael Lagerwall skiljer sig marknaden för pr-och reklamtjänster åt mellan Stockholm och Malmö, och han ser fram emot att anpassa Prime till den sydsvenska regionen.

- Vi har en lite lugnare affärskultur här nere jämfört med Stockholm. Det är inte samma konkurrens på kniven som i en storstadsmiljö som Stockholm. Det innebär att det inte går att klona en framgångsrik modellen i Stockholm rakt av och tro att det ska fungera här också. Men Prime har en bra tyngd här nere redan från början och det ska bli mycket intressant att applicera Primes företagskultur på den här regionen.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.