Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Prime släpper Spinn

Publicerad: 21 November 2008, 07:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

Prime PR ska inte längre fortsätta som Spinngeneraler. Istället tar MS&L över.


I går kväll kammade Prime, kanske inte helt oväntat, hem de flesta priserna i Spinn-galan på Berns. Det var dock sista året som byrån hjälper till med arrangemanget, i egenskap av Spinngeneraler.

- Prime har under fyra år lagt ned massa ideel tid på att hålla ihop arrangemanget kring Spinn-galan. Nu har MS&L anmält att de tar nästa års slit, säger Kaj Flick, vd på Precis.

Prime har hjälpt till att arrangera tävlingen i fyra år. Byrån går inte in med pengar i tävlingen, men med konsulttimmar.

Hur ser du på årets tävling?

- Jag tycker den var lyckad. Jag sitter med som sekreterare på jurynmötena och de jurymedlemmar som varit med under flera år hävdar bestämt att kvaliteten generellt har ökat och att bidragen presenteras på ett bättre sätt.

Det är väldigt mycket Prime bland nomineringarna och priserna.

- Prime är klart störst inom det här området och de har bestämt sig för att ha en hög ambition med tävlingen. Förhoppningsvis smittar det av sig på andra byråer.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.