Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag24.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Prime-konsult blir partner i Mnml Agency

Publicerad: 23 Januari 2012, 06:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:35

Strax före jul drog den tidigare Edelmanchefen Roland-Philippe Kretzschmar igång den egna pr-byrån Mnml Agency. Nu går Prime-konsulten Dennis Svärd in som partner.


Ämnen i artikeln:

Mnml AgencyPrime PR

Dennis Svärd arbetar idag som projektledare och mediespecialist i corporate communications-teamet på Prime. Den 1 februari går han dock över till Mnml Agency, en kommunikationsbyrå med inriktning på hälsa, outdoor, sport och kost.

– Både jag och Roland har en passion för idrott och uteliv, men vi tycker att det saknas en specialiserad byrå inom området. Jag är övertygad om att det inte bara krävs kunskap, utan också passion, för att kunna snacka på rätt sätt med rätt målgrupp, säger Dennis Svärd, som inte vill avslöja hur stor ägarandel han får.

Klart är dock att han får titeln vice vd.

Samtidigt knyter Mnml Agency till sig tre profiler till byråns advisory board. Äventyraren Ola Skinnarmo, näringsfysiologen Kristina Andersson och den tidigare Hyper Island-vd:n Mattias Hansson, idag på Swe, ska hjälpa Mnml Agnecy att bli en av de bästa kommunikationsbyråerna i Sverige.

– Med hjälp av dem kommer vi att ha ytterligare bredd och kunskap inom deras specialområden. Genom att bygga byrån på kunskap och passion så tror vi att vi kommer att nå vårt mål.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mnml AgencyPrime PR

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.