Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Presschefen är Reinfeldts nya kärlek

Publicerad: 23 Februari 2015, 09:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:12

Jobbrelationen mellan statsministern och presschefen har förvandlats till en kärleksrelation.


Ämnen i artikeln:

Fredrik Reinfeldt

Expressen fortsätter att kärleksscoopa. I förra veckan valde den forne finansministern Anders Borg, i samband med att Hänt Extra publicerade uppgifter om relationen med pr-konsulten Dominika Peczynski, att ringa upp Expressens Niklas Svensson för att berätta om sin nya kärlek.

I dag väljer den före detta statsministern Fredrik Reinfeldt att berätta om sin nya kärlek för Expressen.

I ett sms till Expressen bekräftar Fredrik Reinfeldt att han inlett en relation med sin tidigare presschef Roberta Alenius.

"Roberta och jag är arbetskamrater sedan många år. Det har efter hand gått över i djup vänskap. Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastisk kvinna”, skriver Fredrik Reinfeldt till Expressen i ett sms.

Roberta Alenius jobbade tidigare som pressekreterare för Fredrik Reinfeldt. Efter valet 2010 blev hon Fredrik Reinfeldts presschef. Hon gjorde sig känd som en ibland hårdför presschef. När Fredrik Reinfeldt pekades ut som tv-licens-skolkare ska hon ha sagt att hon skulle ”skära ballarna” av någon på Radiotjänst till Ekots inrikeschef Fredrik Furtenbach.

LÄS OCKSÅ INTERVJUN MED NIKLAS SVENSSON:

LÄS ÄVEN:

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Fredrik Reinfeldt

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.