Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Presschef skrev för Sportbladet.se - avgår

Publicerad: 22 februari 2007, 09:54
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:10

Sallén baskets presschef Magnus Jansson har under veckan skrivit artiklar om just basketligan för Sportbladet.se. "Jag trodde att han hade brutit alla band med Sallén", säger Sportbladet.ses chef Peo Larsson.


MN

Madeleine Nilsson

madeleine@dagensmedia.se


I morse bekräftade Magnus Jansson för Dagens Media att han jobbar ideellt som presschef på Sallén basket. Samtidigt som han frilansar som journalist för Sportbladet.se.

- Jag har sedan i somras mest skrivit om fotboll och ishockey. Det jag skriver om basket är matchanalyser, men hade det handlat om gräv så hade jag inte gjort det, säger Magnus Jansson.

När Dagens Media sedan får kontakt med Sportbladet.ses chef Peo Larsson, visar det sig att Magnus Jansson har valt att avgå från Sallén basket.

Faksimil från Sportbladet.se.

- Jag visste att han jobbat åt Sallén men trodde att han brutit alla band med dem. Jag inser det olämpliga i situationen, säger Peo Larsson.

Sportbladet.se drog i veckan igång en större basketsatsning i och med slutspelet.

- Magnus Jansson är en god basketskribent och hans koppling till Sallén har aldrig påverkat hans texter så det är ingen jäv-varning. Men vi känner ändå att vi vill ha ryggen fri.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev