Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag28.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Premiär för Vårt nya hem

Publicerad: 18 November 2008, 12:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

Nästa vecka är det premiär för Vårt Nya Hem, tidningen som Vårt Nya Förlag kallar för sitt flaggskepp. Titeln lanseras med en utomhuskampanj i Stockholm.


Uppslag ur Vårt Nya Hem. Vårt Nya Hem är den fjärde titeln från Vårt Nya Förlag. Tidningen är ett månadsmagasin med fokus på inredning och livsstil med influenser från modevärlden. I första numret bland annat fotograferna Åke E:son Lindman, Inga-Lill Snitt och Niklas Palmklint samt stylisten Oskar Arrsjö, som tidigare var chefredaktör för tidningen Man. För formen står Patrik Sjölander.

Det första numret är på 196 sidor. Packningsgraden är 35 procent. Bland annonsörerna märks Audi, BMW, Samsung, Smeg, Gaggenau och Duka. En helsida kostar 50 000 kronor brutto. Upplagan ligger på 55.000 exemplar.

- Vi är absolut nöjda med försäljningen för att vara en första utgåva av en ny tidning. Jag tror att försäljningen kommer att öka och nu får vi något att visa upp för annonsörer som kanske har väntat, säger Staffan Burhammar, vd på Vårt Nya Förlag.

Vårt Nya Hem ska marknadsföras med en kampanj som drar igång vecka 48. Den ska gå i Stockholms tunnelbana och på Roslagsbanan, Saltsjöbanan och Tvärbanan.

- Vi kör en massiv kampanj som vi hoppa ska få upp ögonen på folk och med tanke på att det är en mer renodlad inrednings- och livsstilstidning än våra andra titlar så har vi stora förväntningar på att Vårt Nya Hem ska sälja bra i butik.

Exakt hur många tidningar som ska säljas kan dock inte Staffan Burhammar svara på.

Vårt Nya Frölag har ytterligare två titlar på gång; Vår Nya Trädgård och Vårt Nya Kontor. Men Staffan Burhammar vill inte avslöja tidningarnas premiärdatum.

Chefredaktör för Vårt Nya Hem är Lisa Kruse som lämnade sin post som chefredaktör på Bonnier-tidningen Family Living för tjänsten.

Uppslag ur Vårt Nya Hem.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.