Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag18.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Premiär för TV6sMorronzoo-show i september

Publicerad: 25 Augusti 2008, 09:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Rix Morronzoo har tv-premiär i september i TV6. "Vi vill göra ett lite bättre och mer tv-anpassat program än konkurrenten i Femman", säger Anders Knave, programchef för TV3 och TV6 och avser Kanal 5s Vakna med The Voice.


Dagens Media har tidigare berättat om MTGs planer att tv-sända radioprogrammet Rix Morronzoo, men nu är startdatum satt. Programmet ska gå varje vardag mellan 07.25-09.00 i TV6 under tolv veckor, med start den 15 september.

- SVT och TV4 satsar på ett nyhetsprogram, men det tenderar att rejta äldre och lite väl brett för oss. Med det här hoppas vi träffa bra i den lite yngre målgruppen 15-35 år. Programmet är ett bra sätt att utnyttja koncernens resurser och vi ska försöka göra lite mer än att bara filma av radioshowen, säger Anders Knave.

Förutom direktsändningen får tittarna följa Morronzoos programledare Roger, Titti och Gert under bakom kulisserna under reklampauser och andra avbrott.

TV6 har hittills sänt en blandning av repriser från gårdagen och tv-shop under mornarna.

- Vi hoppas göra bättre ifrån oss tittarmässigt än idag, men det är vanskligt att prata tusental. Förhoppningsvis gör det att man pratar lite mer om TV6. Det har gått bra för Sexan som finns i mångas medvetande. Nu jobbar vi med att ta nästa steg för kanalen, säger Anders Knave.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.