Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Premiär för Starbergers filmsajt

Publicerad: 15 April 2008, 11:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

Festfixaren Marcus Starberger lanserar nu en ny filmsajt - som ska fungera som marknadsföring för både svensk och utländsk biofilm. - Det är som en trailer av den version vi ser framför oss, säger Marcus Starberger.


På sajten galaxter.com ska besökare bland annat kunna titta på filmtrailer, och få filmnyheter från Star! Update.

- Vi provar oss fram, jag vill betona att det här är en alfaversion. Vi har bjudit in tusen personer som testpiloter, som redan nu fått möjlighet att ta del den version som ligger uppe nu, säger Marcus Starberger, och fortsätter:

- Sajten är tills vidare lösenordsskyddad, och är man inte inbjuden ser man bara ett trailerfönster. När vi går upp publikt kommer sajten att vara tillgänglig för alla.

Tidigare har Lasse Weiss och Mats Hylin, tidigare marknadschef på SF, utryckt intresse för att gå in som finansiärer. De är nu ute ur bilden.

- Jag har valt att gå vidare med Streaming solutions scandinavia som partner, de levererar också streamat material åt bland annat Kanal 5.

När kommer allmänheten att få tillgång till sajten?

- Vi tänker vara väldigt blygsamma och hålla oss till ett antal utskick, innan vi går upp publikt ska sajten byggas ut med bland annat comunity. Men redan nu kan man se hur vi tänker oss att sajten ska vara uppbyggd.

Behöver ni mer pengar?

- Vi har två utomstående spekulanter som vi diskuterar med, det kommer vi att fortsätta med. Men man ska alltid vara öppen för förbättringar, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.