Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Premiär för Puckos tv-reklam

Publicerad: 11 April 2002, 09:09
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:16

Semper-varumärket Pucko gör tv-reklam för första gången. Med filmer i TV3, ZTV och Kanal 5 ska Pucko utöka sin position från tillbehör till grillad korv till hipp storstadsprodukt.


Det är kaffesmaken av den välkända drycken som lyfts fram i den nya reklamen skapad av Reklambyrån Acne Creative. Reklamfilmen börjar gå nästa måndag i TV3 och ZTV och startar i Kanal 5 dagen efter. På onsdagen blir det dessutom premiär för Puckos nya sajt.

- Pucko är väl etablerat hos de riktiga fansen men nu är det dags att bli bredare. Tv är ett tacksamt medium i Sverige eftersom vi har ganska få kanaler och när man kör reklamfilm blir genomslagskraften därför stor, säger Pontus Frankenstein på Acne Creative.

Kaffesmaken av Pucko togs fram för två år sedan för att möta trenden av snabbt och okomplicerat lunchätande - ett fenomen som i första hand märks i storstäderna. Nu ska en dinosaurie, eller snarare Puckosaurie, spela huvudrollen i reklamfilmen och koppla Pucko Kaffe till storstaden och dess lunchmönster.

Tidigare har Puckos reklamfilm, då innehållande en igelkott, synts på bioduken.

Puckos mediebyrå är Sandberg Starcom.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.