Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Premiär för Hemglass reklamfilmsmanér

Publicerad: 29 April 2008, 07:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:51

På torsdag går första reklamfilmen för Hemglass upp med ett nytt reklammanér framtaget av reklambyrån Volt. Tittarna får i filmen följa anställda under utbildning på Hemglass Academy.<b>Se filmen på Dagensmedia.se</b>


Filmen har lånat sitt manér från gamla amerikanska filmer som Polisskolan. Vi får följa ett gäng aspirerande Hemglassförsäljare under utbildning.

- Hemglass har produkter av hög kvalitet och samtidigt en unik affärsidé där de kör hem glass till människor och har gjort det i 40 år. De gör 15.000 stopp i veckan och vi gick igång på hur de klarar av det och ändå alltid är lika glada, säger Henrik Stampe, strateg och projektledare på Volt.

Manéret gav även Volt möjligheten att få in sortimentet på ett mer naturligt sätt i filmen, samtidigt som filmen stärker internt. Filmen ska gå i TV3, TV4, Kanal 5 och TV6 och juni släpps ännu en film på samma tema. Kampanjen rullar under Hemglass viktigaste säljperiod som sträcker sig till september. Hemglass huvudmedier är tv och dr så även utskicken har justerats för att passa filmmanéret.

- Kampanjen ska driva försäljningen under högsäsongen och fräscha upp varumärket för att göra det lite mer tidsenligt.

Arbetsgrupp på Volt: Joakim Söderquist, ad; Jens Thelfer, copy; Henrik Stampe strateg/projektledare; Susanne Göthberg, produktionsledare; Lena Danroth, formgivning/original.

Byråproducent: Colony/Marcus Sundqvist. Produtionsbolag: Social Club. Regissör: Magnus Rösman. Producent: Magnus Theorin. Foto: Palle Malmros. Klippning: Håkan Wern. Ljud: Houseworks. Online: Freecloud.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.